De Dragobete, la Restaurantul La Butoaie se sărbătoreşte româneşte

0
798

Pe 24 februarie se celebrează Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români. Ziua lui Dragobete, zeul tinereţii, al veseliei şi al iubirii are origini străvechi. De asemenea, credinţa populară spune că nu ai voie să plângi de Dragobete, deoarece lacrimile care curg în această zi sunt aducătoare de necazuri şi supărări în lunile care vor urma.

Aşa că, vă aşteptăm să sărbătoriţi cu voie bună şi veselie la petrecerea de Dragobete organizată la Restaurantul La Butoaie din Piteşti. Vă poftim la noi la masă într-o atmosferă de petrecere, cu muzică live şi multă voie bună. Interpeţii Alexandra Dima şi Mihai Enescu vă vor încânta cu muzică pentru toate genurile.

butoaie111

Sunteţi invitaţi cu drag să vă rezervaţi o masă sunând la numărul de telefon 0348.457.943

Restaurantul – Pizzerie La Butoaie îşi aşteaptă clienţii într-un ambient elegant, intim, cu preparate deosebite din bucătăria românească şi internaţională. Cu un alt aspect în interior şi în exterior, localul abordează o nouă înfăţişare mult mai elegantă şi mai intimă, unde aromele îmbietoare ale bucătăriei internaţionale şi româneşti vă vor purta simţurile într-o călătorie de neuitat în lumea artei gastronomice şi a băuturilor rafinate.

Livrări la domiciliu: Pentru transport gratuit, comanda minimă este de 25 de lei. Livrări între orele: 10.00 – 24.00.

Program:
Luni – Joi: 09.00 – 24.00
Vineri – Duminică: 10.00 – 02.00
Adresă: Strada Crinului, Nr. 34, Piteşti
Telefon: 0348.457.943
Mobil: 0767.601.585
Email: comenzi@labutoaie.com.ro
Site: www.labutoaie.com.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here