De ce a refuzat Dan Negru să candideze la Primăria Timișoarei: „Ce să caut eu acolo? La noi totul e pe dos”

Dan Negru vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre valorile pe care își dorește să le transmită copiilor săi, despre Revelionul 2024 (probabil cea mai mare curiozitate a telespectatorilor), dar și despre propunerea pe care a primit-o de a candida ca primar. Bonus: Cum i-a marcat copilăria o banală întâlnire cu Stela Popescu și cum a ajuns, ani mai târziu, să o servească pe regretata actriță cu prăjiturile făcute de soția sa. 

Spectacola: Cum a fost vara 2023 pentru tine? Cum arată vacanța perfectă în viziunea ta și cu ce planuri te întorci în această toamnă?

Dan Negru: A fost călduroasă, ca toate verile de până acum. Este panică asta care spune că niciodată verile nu sunt atât de călduroase. A fost la fel de caniculară ca verile pe care le-am prins întotdeauna. Și a fost fericită pentru că am fost cu ai mei, cu Codruța, cu Dana, cu Bogdan. Verile sunt frumoase când îi ai pe ai tăi lângă ține. Nu contează unde mergi, contează cu cine mergi. Poți să ai o vacanță nefericită dacă ești singur prin Hong Kong, Tokio sau Thailanda sau poți să ai o vacanță extraordinar de frumoasă dacă stai la tine în apartament sau în curte, dar ești cu ai tăi. Nu contează unde mergi, ci cu cine mergi. Asta este cel mai important.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Sursa foto: Facebook Dan Negru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.