Distribuţie Oltenia informează: Incident înregistrat în Piteşti pe 8 martie. Miercuri seara, in jurul orei 21:15, a fost inregistrat un incident in Statia Pitesti Vest care alimenteaza cartierele Banat, Exercitiu, Craiovei si Trivale. Pentru siguranta si securitatea consumatorilor a fost necesara o scurta intrerupere a alimentarii cu energie electrica a locurilor de consum din zona. Efortul echipei Distributie Oltenia a fost sustinut de echipamentele telecomandate care au izolat rapid zona de retea unde a apărut deficienta si au putut apela prompt la solutiile de rezerva pentru realimentare.

Dupa aproximativ 30 de minute de la inregistrarea deficientei, toate locurile de consum au fost realimentate la parametrii corespunzatori. Din analiza preliminara la fata locului, cauza incidentului din statia Pitesti Vest a fost reprezentata de conditiile meteo nefavorabile, judetul Arges aflandu-se ieri sub incidenta codului galben de vant.

Echipa Distributie Oltenia a intervenit prompt pentru izolarea zonei cu deficienta si realizarea manevrelor de remediere. In continuare vor fi realizate demersuri pentru verificarea retelei electrice din aceasta zona, astfel incat asemenea incidente sa poata fi prevenite.

Comments

comments