De Cartea Recordurilor! O şoferiţă de 19 ani a fost prinsă conducând cu 129 km/h, pe o stradă din Piteşti

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.432 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 29 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

– Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, au depistat-o pe Ț.A.D., de 19 ani, din comuna Rătești, care în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe bulevardul Frații Golești, din municipiu, a fost înregistrată de aparatul radar cu viteza de 129 km/h.

Tânăra a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare totală de 1305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

– Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, au depistat-o pe E.M., de 41 de ani, din municipiul Pitești, care în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe bulevardul Frații Golești, a fost înregistrată de aparatul radar cu o viteza de 108 km/h.

Femeia, a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare totală de 1305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

– Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, l-au depistat pe V.A.N., de 40 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un autoturism și o remorcă, aceasta având montate placuțe de înmatriculare false.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art 334 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here