Lecturile din copilărie ne însoţesc şi ne ghidează pe tot parcursul vieţii, iar un copil care citeşte va deveni un adult care se gândeşte la viitor.

Ce le lipseşte micuţilor aflaţi la început de drum? O bibliotecă şcolară dotată corespunzător.

Angajaţii ADIENT TRIM Piteşti vor contribui în mod activ pentru a le îndeplini acest vis – toţi cei dornici să se implice pot dona, până la mijlocul lunii octombrie, o carte: de la literatură, la enciclopedii, culegeri şcolare sau dicţionare, toate sunt binevenite.

«În paginile cărţilor putem descoperi, la orice vârstă, lucruri de folos, care ne stârnesc curiozitatea – cunoştinţe utile, informaţii captivante sau poveşti de viaţă care ne inspiră. Pentru noi, la ADIENT TRIM Piteşti, educaţia înseamnă un start bun în viaţă şi ne dorim ca tot mai mulţi copii să se bucure de un învăţământ de calitate. De aceea, astăzi facem un nou pas înainte, invitându-i pe toţi colegii să doneze câte o carte. Pentru un adult, este un gest simbolic, dar pentru un copil poate însemna şansa unui viitor mai bun» a spus Amalia Săceleanu, Plant Manager ADIENT TRIM Piteşti.

Cărțile colectate în urma donaţiilor vor fi oferite unei şcoli gimnaziale din judeţ, selectată la finalul proiectului, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.

Acesta este cel mai recent proiect desfăşurat de ADIENT TRIM Piteşti pentru a contribui la dezvoltarea comunităţii locale şi a susţine educaţia.

ADIENT TRIM Piteşti are în prezent peste 2.150 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Comments

comments