Dăruieşte ENERGIE PENTRU BINE! Puteţi participa, în alergare sau pe bicicletă,la Maratonul Olteniei, pentru cauze sociale

Dăruieşte ENERGIE PENTRU BINE! În week-end puteţi participa, în alergare sau pe bicicletă,la Maratonul Olteniei, pentru cauze sociale. În perioada 31 august – 01 septembrie, iubitorii de sport se intalnesc la Ramnicu Valcea, in Tinutul Maratonului, pentru o portie generoasa de miscare in aer liber, distractie si oportunitatea de a darui #energiepentrubine cauzelor sociale sprijinite de eveniment.

Concurenti, sustinatori sau vizitatori sunt asteptati in ultima saptamana din luna august, in parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, sa devina cetateni ai Maratonului Olteniei. Pasionatii de sport in aer liber se vor bucura de un week-end plin de surprize, trasee de concurs spectaculoase, zone tematice, muzica si multa voie buna.

Biletele de participare la probele de concurs consacrate (Cursa MTB Cross Country, cu doua variante de traseu – scurt, de 33 km si lung, de 51 km si cea de Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km si maratonul de 42 km) au fost deja epuizate de sportivii care si-au asigurat pasaportul de maratonist in Tinutul Maratonului, cum a fost supranumita comunitatea creata in jurul evenimentului.

Primii care vor concura sunt pasionatii de MTB, sambata, 31 august, fiind urmati de amatorii de alergare, care vor lua startul duminica, 01 septembrie. Tot duminica, isi vor masura fortele si copiii cu varste intre 4 si 13 ani, in cadrul unei competitii special organizate pentru ei. Incurajarile si buna dispozitie a copiilor vor fi asigurate de mascotele CEZ Vanzare, Energix si Calorix –€ care intruchipeaza energia electrica si gazul natural.

Pe langa celebrarea unui stil de viata sanatos, participarea la Maratonul Olteniei le ofera concurentilor oportunitatea de a oferi #energiepentrubine uneia dintre cele trei cauze sociale sustinute de MO, editia 2019: Fundatia Progress –€ proiectul CODE Kids, Habitat for Humanity Romania –€ proiect de construire case in comuna Vaideeni si Cruce Rosie Valcea – echipamente si dispozitive medicale noi pentru serviciul de ambulanta.

Editia din 2019 a Maratonului Olteniei este organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea, HyperSport, SmartAtletic, beneficiind de suportul partenerilor Platinum Adrem si RC Europe; Ciga Energy in calitate de partener Gold; LeasePlan, Star Storage, Fine Business Consulting, ALM Power, Electroalfa, Epure Lizac si Asociatii, Comranado, Inform Lykos, Energobit, Venturo, Heinner, Gold Nutrition, in calitate de parteneri Silver, fiind sustinuta de Intrarom, Sloop, Hotel Sofianu, Serve, Alka, Dr. Oetker si Rogalski Damaschin Public Relations, cu sprijinul Realitatea, Europa FM, Adevarul, Running Mag, 321sport.ro (parteneri media) si Club Sportiv Lykaios, Cozia Racing Team, Buridava (parteneri locali).

Mai multe detalii despre Maratonul Olteniei 2019, puteti regasi accesand www.maratonulolteniei.ro. Totodata, concurentii pot obtine toate informatiile despre eveniment, trasee, regulamentului concursului, programul MO 2019 si nu numai folosind aplicatia mobila Maratonul Olteniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here