Dănuț Bica, senator PNL, a depus jurământul pentru noul mandat

0
144

Dănuț Bica, senator PNL, a depus jurământul pentru noul mandat. După 4 ani petrecuți în Camera Deputaților, Dănuț Bica a candidat, la alegerile din 6 decembrie, pentru un post de senator, pe care l-a și câștigat.

Astfel, în următorii 4 ani, acesta va reprezenta Argeșul în camera superioară a Parlamentului. Suntem convinși că va fi la fel de activ și va depune tot atâta suflet în apărarea intereselor argeșenilor!

„În această seară, am depus jurământul de credință față de țară și popor și am devenit oficial senator în Parlamentul României.

Totodată, colegii liberali din Camera Superioară a Parlamentului m-au onorat cu încrederea lor, alegându-mă drept unul dintre viceliderii Grupului PNL de la Senat.

Cu acest prilej, doresc să mulțumesc încă o dată tuturor celor care la alegerile parlamentare din 6 decembrie au votat listele de candidați ale Partidului Național Liberal în județul Argeș!

Aceleași gânduri de recunoștință le adresez și colegilor mei liberali, care au fost alături de mine, pentru încredere și sprijin! Fără implicarea lor nu aș fi reușit să obțin mandatul de senator.

Voi rămâne același parlamentar implicat și activ, preocupat în permanență de adoptarea unei legislații corecte și benefice pentru modernizarea României, de promovarea intereselor argeșenilor și de susținerea dezvoltării județului nostru” a declarat Dănuț Bica după depunerea juramântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here