Daniel, voluntarul SMURD rămas fără un picior într-un accident de motocicletă, are nevoie de ajutor!

Vești noi în cazul lui Daniel Lăcătușu, motociclistul și voluntarul SMURD care a suferit un grav accident pe 9 august, pe Calea Craiovei din Pitești.

Acum are nevoie de ajutor tocmai el, cel ce obișnuia să ajute, care a contribuit la salvarea a nenumărate vieți, în turele sale de voluntar pe ambulanțele roșii ce ajung primele la locul celor mai cumplite tragedii.

9 August 2023 părea a fi o zi obișnuită, dar destinul lui Daniel a fost schimbat de o întâmplare nefericită: cablul accelerator s-a blocat și motocicleta a devenit de necontrolat! A simțit și a văzut cum a rămas fără picior, gestionând situația așa cum a învățat, conștient fiind și dând indicații colegilor despre ce au de făcut ca să îl țină în viață!

A ajuns la spital la București și a suferit mai multe operații la coloana vertebrală și bazinul distrus, și s-a luptat și cu inerente complicații pulmonare.

A scăpat cu viață ca prin minune iar acum are nevoie de o proteză pentru a-și relua viața într-un mod cât mai aproape de normal.

Medicii au decis că în cazul său trebuie o proteză complexă, din cauza fracturilor de la coloană și șold. Avansul pentru dispozitiv trebuie dat în cel mult 3 săptămâni, iar costul final al acesteia se ridică la 30.000 €.

„Nu ar fi o sumă foarte mare, dacă se implică mai multă lume, cu oricât de puțini bănuți!” spun colegii și prietenii săi de la SMURD și cluburile moto.

„Haideți să îl ajutăm pe Daniel, e rândul nostru acum. Fă și tu o faptă bună, donează pentru el. Este voluntar SMURD în timpul liber, ajuta el pe alții accidentați. Orice ajutor este binevenit, astfel ca Daniel să ăși poată relua viața lângă familia lui. Are o fetiță de 12 ani, campioană europeană la jujitsu, care îl așteaptă să se întoarcă acasă!” 

Donații se pot face în conturile:

Cont lei
IBAN: RO03INGB0000999913830244
Daniel Lăcătușu
Banca: INGB CENTRALA
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Cont euro
IBAN: RO44INGB0000999913830379
Daniel Lacatusu
Banca: INGB CENTRALA
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
Telefonul lui Daniel 0724.683.111.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.