Dan Bica, despre reformarea partidului: până la sfârşitul lunii, PNL organizaţia de Piteşti va avea o nouă structură

973 views

După cum se ştie, ca urmare a eșecului din cursa pentru Primăria Pitești, Narcis Sofianu a renunţat la conducerea organizației municipale a PNL.

Pentru refacerea structurilor acesteia şi asigurarea conducerii până la noi alegeri a fost desemnat președintele executiv al PNL Argeș, Dănuț Bica. El a explicat astăzi schema de conducere aleasă pentru organizație şi demersurile întreprinse din iunie şi până acum pentru refacerea acesteia. 

“Am fost împuternicit să preiau organizația, împreună cu patru vicepreședinți: Olimpia Doru (președinte organizația femei), Gheorghe Duțulescu (consilier local), Narcis Sofianu (consilier local) și Radu Perianu (fostul președinte al PNL Pitești). Până la sfârșitul lunii avem termen ca toată piramida organizatorică să fie refăcută. Fiecare dintre cei patru vicepreședinți și-a asumat un sfert de oraș. Nu m-am dus la Pitești să dau pe nimeni afară, ba dimpotrivă”, a declarat Bica.

Acesta a spus clar că nu intenționează să candideze pentru șefia organizației, situația actuală fiind provizorie și impusă de rezultatul de la locale, pe care Bica îl consideră foarte slab.

Comments

comments