Dacia va contribui la dotarea Spitalului Mioveni. Directorul general Christophe Dridi  a anunţat că doreşte să se implice în proiect. „Uzina Dacia-Renault va încerca să contribuie la dotarea unei dintre secțiile noului Spital Mioveni, alăturându-se astfel proiectului nostru, grație deschiderii noii conduceri și relației pe care Christophe Dridi, directorul general Automobile Dacia și Groupe Renault România o construiește cu administrația locală” a anunţat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

„Ca parte a comunității din Mioveni, Uzina Dacia și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a contribui activ la unele proiecte și programe sociale și educative, însă în urma întâlnirii avute în această dimineață cu domnul director Dridi, colaborarea dintre cel mai important agent economic al României și orașul Mioveni va deveni mai apropiată.

După o discuție purtată la primărie privind unele proiecte comune uzuale, directorul general Automobile Dacia a dorit să facă o vizită pe șantierul noului spital, despre care s-a vorbit în ultima vreme, tot mai des, la nivel național” a mai anunţat primarul Mioveniului.

Christophe Dridi s-a arătat foarte încântat de ceea ce a contructorii au realizat aici, iar la finalul vizitei, după ce a trecut în revistă dotările și aparatura medicală care urmează să fie instalate în următoarele luni, a declarat că dorește să se implice alături de primărie în acest proiect. „Să sperăm că intențiile conducerii uzinei se vor materializa, iar detaliile acestei colaborări vor fie stabilite în cel mai scurt timp, astfel încât comunitatea noastră sa poată beneficia de cele mai bune servicii medicale” a mai spus Ion Georgescu.

 

Comments

comments