Dacă Mugur Isărescu ajunge premier, omul de afaceri Nicolae Ivănescu va da ora exactă în Argeş

0
1275

Mugur Isărescu îşi pregăteşte ieşirea de la vârful BNR pentru a deveni premierul unui guvern de uniune naţională, spun surse citate de ziarul Bursa, care scrie că guvernatorul Băncii Naţionale va pleca până în luna octombrie.

Conform unor surse din interiorul BNR, Mugur Isărescu ar urma să se pensioneze anticipat. O variantă mult mai credibilă este, însă, cea potrivit căreia Isărescu ar urma să conducă un guvern de tehnocraţi, susţinuţi politic de toate partidele, care să organizeze viitoarele alegeri.

Dacă însă Mugur Isărescu ajunge premier, omului de afaceri argeşean Nicolae Ivănescu, cel care deţine Hotelul Muntenia din Piteşti şi mai multe fonduri de vânătoare, i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Cel supranumit Nenea se numără printre puţinii argeşeni, poate chiar singurul, care are oricând uşa deschisă la guvernatorul BNR.

Relaţia dintre Ivănescu şi Isărescu este una mai veche, guvernatorul BNR vânând de foarte multe ori în Argeş, pe fondurile lui Nenea. Mai mult decât atât, Ivănescu a fost cel care la Drăgăşani, acolo unde şeful BNR deţine podgoria “Casa de vinuri Isărescu”, i-a construit guvernatorului toate foişoarele de pazăşi cabanele din vie. Şi lista de servicii de la Ivănescu pentru Isărescu este una lungăşi care acum va da roade bogate pentru Nenea dacă guvernatorul ajunge premier.

În concluzie, dacă Mugur Isărescu ajunge premier, omul de afaceri Nicolae Ivănescu va da ora exactă în Argeş, aşa cum a mai făcut-o şi pe vremea când un alt bun amic de-al său, Nicolae Văcăroiu, a fost şeful Guvernului. Atunci, orice, fie din politică, poliţie sau administraţie ştia că dacă de punea rău cu Nenea se punea rău cu tot Guvernul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here