Parohia Sfântul Nicolae Turculeşti din comuna Călineşti anunţă pe pagina sa de Facebook că părintele Cosmin oferă gratuit, pentru cei care au nevoie urgentă, 40 de injjecţii de Fraxiparine.

 

Pentru cei care cunoașteți persoane în suferinta -deținem 40 de injecții FRAXIPARINE (în termen de valabilitate) și le oferim celor care au nevoie. De asemenea putem sa procuram mai multe în caz ca este necesar.
Iată detalii despre acest produs care poate ajuta.

Fraxiparine
Nadroparina calcica
Date generale despre produs
Fraxiparine este un medicament care incetineste sau previne formarea trombilor (cheaguri de sange in vene sau artere).

Fraxiparine este indicat pentru: prevenirea formarii trombilor in vasele de sange de la nivelul picioarelor sau plamanilor. Formarea trombilor poate avea loc la persoanele la care s-a efectuat o interventie chirurgicala, se afla in sectia de terapie intensiva sau sunt imobilizate la pat.tratamentul trombilor formati in venele profunde de la nivelul piciorului sau in vasele de sange de la nivelul plamanilor.prevenirea formarii trombilor in timpul dializei renale. Dializa este o procedura prin care produsii de excretie sunt eliminati din sangele persoanelor cu insuficienta renala.tratamentul persoanelor cu boli ale inimii, cum sunt angina pectorala instabila sau dupa un infarct miocardic.

Cei care au nevoie de acest medicament pot lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a parohiei Sfântul Nicolae Turculeşti din comuna Călineşti – Argeş.
 
https://www.facebook.com/BisericaCalinesti

Comments

comments