Dacă ai activ serviciul E-factura, atunci ești VIP în Centrele de Relații cu Clienții CEZ

0
468

Daca ti-ai activat serviciul E-factura CEZ Vanzare, nu numai ca ai scapat de grija primirii facturilor si informarilor CEZ pe hartie, dar atunci cand ne vizitezi la Centrele de Relatii cu Clientii te asteptam la ghiseul dedicat, unde ai acces prioritar.

NOU! Daca ai E-factura CEZ Vanzare, treci in fata!
Daca primesti deja facturile si informarile CEZ pe e-mail, sau doresti sa le primesti astfel, nu mai trebuie sa stai la coada atunci cand vii in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ deoarece ai prioritate.

Atunci cand vii la noi tot ce trebuie sa faci este sa iei un tichet special prin Totem, alegand optiunea Acces prioritar E-factura si sa te asezi confortabil pe scaunul de VIP.

Indiferent de motivul pentru care ai venit la Centrul de Relatii cu Clientii esti preluat cu prioritate de catre un reprezentant CEZ.

De ce ai prioritate?
Pentru ca ne aratam astfel recunostinta pentru fiecare factura printata care a devenit E-Factura, contribuind astfel la Biblioteca de Energie. Fiecare aderare s-a transformat intr-o pagina audio, astfel incat cei care nu pot vedea sa poata experimenta o noua forma de energie: energia tuturor clientilor CEZ care au transformat cartile in sunete.

Daca alegi in perioada urmatoare sa primesti online factura la energia electrica, pe langa acces mai rapid la informatii, ai posibilitatea sa pleci si in vacanta!
Pe langa faptul ca elimina grija primirii facturilor in format fizic, orice client care adera la E-Factura CEZ Vanzare, in perioada 15 iulie – 15 septembrie, este inscris automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 381 de premii:
–   un voucher de vacanta in valoare de 1000 de euro;
–   o bicicleta din cele 15 puse la bataie;
–   unul din cele 15 skateboard-uri;
–    una din cele 350 de boxe audio cu bluetooth.

Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 14 octombrie 2016 pe www.cezinfo.ro/efactura si pe adresa de e-mail cu care s-au inscris, iar premiile vor putea fi ridicate din cel mai apropiat Centru de Relatii cu Clientii CEZ.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici www.cezinfo.ro/efactura/regulament.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here