DAbo Doner, acum şi în Piteşti! Nu e cu “de toate”, e doar cu ce îţi trebuie! Miercuri, 16 septembrie, DAbo Doner şi-a deschis o locaţie şi la Piteşti, cel de al 51 restaurant din România al francizei premiată de 3 ori drept “Cel mai bun doner din Germania”.

Dabo Doner este primul restaurant cu mâncare de tip fast-food sănătoasă. După cum spune Dan Paştiu, deţinătorul francizei pentru România, prezent la deschiderea locaţiei piteştene, cei doi băieţi ai săi, Dan şi Bogdan, mănâncă cel puţin o dată pe zi la DAbo, garantând astfel pentru calitatea produselor. ”Nu folosim E-uri, nu folosim conservanţi, nu folosim aditivi, nu folosim nici un fel de emulgator… Toate produsele pe care le realizăm sunt proaspete, făcute pe loc! Carnea este 100% carne! Nu punem nimic în ea ca să o menţinem mai mult sau ca să aibă mai multe calităţi!”.

€Aşteptam de mult să ajungem şi la Piteşti dar noi avem o politică de dezvoltare bazată mult şi pe calitatea francizatului dar şi pe calitatea spaţiului pe care îl închiriem. Am reuşit să deschidem şi la Piteşti, cu partenerul nostru din Vâlcea, şi aceasta nu va rămâne singura locaţie din oraş! Restaurantul pe care îl deschidem azi este cu adevărat premium, ca şi produsele noastre! Are un vad bun, este largă, deschisă, spaţioasă, unde se pot respecta cu adevărat regulile de distanţare fizică impuse în această perioadă. Vom pune sigur accent pe partea de igienă şi siguranţă a clientului nostru!” a mai declarat omul de afaceri Dan Paştiu.

Dacă sunteţi curioşi şi vă e poftă să încercaţi reţetele şi gustul unic DAbo Doner, sunteţi aşteptaţi în locația DAbo Doner Piteşti, Str. Despot Vodă Nr. 2, Cartier Exerciţiu.

În curând, comenzi, oricând, prin partenerii FoodPanda, TakeAway, Glovo și Tazz!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI