Asociația T.I.B.E.R.I.U.S., în parteneriat cu Asociatia Master Class si 2 şcoli din Bucureşti, va organiza campania naţională de Crăciun “Cutia cu bucurii”.

Între 15 noiembrie şi 15 decembrie 2016, elevii din şcolile din Bucureşti şi din împrejurimile capitalei vor dona, în cutii de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizaţi din restul ţării. 8000 de copii din cele mai sărace 17 judeţe ale ţării vor primi aceste daruri în preajma Crăciunului.

Campania „Cutia cu bucurii”€・este cea mai amplă acţiune a Asociaţiei T.I.B.E.R.I.U.S., ajunsă acum la a treia ediţie. Conceptul este simplu: un copil pune într-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealaltă parte a ţării, meţionând dacă acest dar este pentru un băieţel sau pentru o fetiţă şi vârsta aproximativă. Prin intermediul nostru, acest cadou ajunge la destinatar şi astfel magia Crăciunului intră în casele familiilor aflate în dificultate.

“Aşteptam să vă înscrieţi pentru ca noi, împreună cu voi, să putem bucura 8000 de copii din cele mai sărace judeţe ale ţării” este îndemnul iniţiatorului campaniei, Tiberiu Antipa.

afis

Contact:
Tiberiu Antipa- Presedinte Asociatia T.I.B.E.R.I.U.S.
Telefon: 0720442826
Mail: tiberiu.antipa@yahoo.com
tiberiu@asociatiatiberius.ro
Website: www.asociatiatiberius.ro

Beneficiar: Asociatia T.I.B.E.R.I.U.S.
Conturile bancare deschise la Banca Transilvania
RON: RO42BTRLRONCRT0369724101
EUR: RO89BTRLRONCRT0369724101

Comments

comments