În perioada 11 ianuarie – 5 februarie 2016 la Aeroclubul României se vor face înscrieri pentru cursurile teoretice şi practice pe care acesta le organizează în vederea obţinerii licenţelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate.

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani vor putea beneficia de cursuri gratuite pentru paraşutism şi planorism, în limita locurilor disponibile în fiecare unitate teritorială în parte. Persoanele interesate care au depăşit 23 de ani se pot înscrie şi ele la cursuri, dar nuami contra cost. Pregătirea în vederea obţinerii licenţei de pilot de avion PPL(A) se va efectua numai contra cost.

Cursurile vor fi organizate în două module, unul teoretic şi unul practic, de zbor. Cel teoretic va avea loc în perioada februarie – aprilie, seara şi în zilele de sfărşit de săptămână, funcţie de disponibilitatea lectorilor şi a cursanţilor şi va fi finalizat cu un examen de absolvire care va constitui şi criteriu de selecţie pentru ocuparea locurilor subvenţionate. Modulul de pregătire practică va începe la sfârşitul lunii aprilile.

Mai multe informaţii, inclusiv referitoare la locaţiile unde se efectuează înscrierile, vor putea fi găsite la Aerocluburile Teritoriale, pe site-ul Aeroclubului României, www.aeroclubulromaniei.ro şi la www.facebook.com/Aeroclubul.Romaniei.

Pentru Aeroclubul Pitești, înscrierile se vor face la Sediul Aeroclubului Pitești din bld. Calea București, Bloc U3 Mezanin, după următorul program: Luni – Vineri, de la 09:00 – 16:00. Numerele de telefon de contact sunt 0721 985 247 și 0721 676 519.

Comments

comments