Curse gratuite Publitrans, pe ruta Teatrul „Al. Davila” – Parcul „Lunca Argeșului”, în perioada Zilelor Municipiului Pitești!

În acest weekend, 20 – 22 mai 2022, se vor desfășura manifestările prilejuite de aniversarea a 634 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului, sub egida „Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești”.
O mare parte a evenimentelor organizate de către municipalitatea piteșteană va avea loc în Parcul „Lunca Argeșului”, iar soluția cea mai eficientă pentru a evita aglomerarea traficului rutier în zonă, dar și neplăcerile cauzate de numărul insuficient de locuri de parcare pentru toate autoturismele celor care doresc să participe la festivitățile acestor zile este 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧.
Astfel, administrația locală pune la dispoziția piteștenilor o cursă specială a companiei Publitrans, ce va funcționa pe parcursul celor trei zile ale Pitești Fest: gratuit, pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Parcul „Lunca Argeșului” și retur, cu plecări din 30 în 30 de minute.
Programul curselor, în cele trei zile de sărbătoare a Piteștiului, va fi următorul:
• Vineri, 20 mai – între orele 12:00 și 24:00;
• Sâmbătă, 21 mai – între orele 09:00 și 24:00;
• Duminică, 22 mai – între orele 09:00 și 22:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here