Cuplurile longevive din Pitești, premiate de municipalitate. Au 50 sau chiar 60 de ani de căsătorie neîntreruptă!

Pentru 68 de cupluri piteștene, astăzi, 14 martie, este ziua în care le-a fost oferită, de către municipalitate, recunoaștere și apreciere pentru celebrarea a peste o jumătate de secol de căsătorie: 58 de diplome de fidelitate, pentru sărbătorirea a 50 de ani de căsnicie, și alte 10 pentru cuplurile care au împlinit 60 de ani de la momentul în care și-au unit destinele!

Primarul Cristian Gentea a oferit diplome, premii în bani și flori seniorilor prezenți, felicitându-i, în numele municipalității, pentru modelul de familie pe care îl reprezintă, acest gest, instituit prin decizia Consiliului Local Pitești, fiind menit să exprime respectul și susținerea valorilor familiei, dar și conștientizarea importanței stabilității în căsătorie.

A fost o mare bucurie, ca de fiecare dată, să întâlnesc, în cadrul unui eveniment atât de fericit, 68 de familii model din comunitatea noastră! Aniversarea a 50 de ani și chiar 60 de ani de căsătorie a fost cel mai bun prilej pentru a-i felicita, în numele municipalității, pe seniorii noștri, pentru exemplul oferit tinerilor din Pitești!

În mod onorific, Primăria Municipiului și Consiliului Local au oferit familiilor care au sărbătorit 50 sau 60 de ani de căsătorie, o diplomă de onoare și un cadou în bani.

Este o acțiune prin care ne arătăm respectul și susținerea valorilor familiei, dar și conștientizarea importanței stabilității în căsătorie!

Felicitări din toată inima! La mulți ani!” a declarat primarul Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here