Cupa Piteşti Retail Park – câştigătorii etapei a II-a din cadrul Campionatului de Îndemânare Auto International Autotest Challenge 2016

Zeci de piloţi s-au întrecut în incinta centrului  comercial  Pitești Retail Park, cu ocazia organizarii etapei a  II a  Campionatului  de Îndemânare Auto, International Autotest Challenge 2016, în care măiestria piloților contează mai mult decât performanțele automobilelor din concurs. În competiţie, aflată la cea de-a șasea ediție, au intrat atât maşini clasice, de strada, dar şi modificate pentru a face faţă rigorilor cursei.

La startul competiţiei 31 de piloţi, veniți din toată țara, şi-au arătat îndemânarea pe doua piste de concurs, marcate cu jaloane și, în partea a doua a concursului, la Slalom Paralel, s-a mers in perechi de câte doi prin eliminare, ultimul fiind desemnat caștigător.
Vedetele concursului au fost maşinile modificate, special construite pentru îndemânare auto, cele care s-au clasat pe cele mai bune locuri.


Astfel, grupa Juniorilor (cei cu varsta intre 10 si 18 ani) a fost câștigată de Szabo Botond, urmat la mai puțin de doua secunde de Kiss Szilard si Biro Ambrus Roland.
La A1 a caștigat Fasola Costel, la A2 Biro Ambrus Karoly, la D1 Biro Ambrus Roland, la D2 Kiss Szilard, la Istorice Drinceanu Ionut, la M Bilibok Csongor Geza, la Femina Mondoca Angela.
Rezultate exceptionale pentru Bilibok Csongor Geza, din Gheorgheni, cel care a învins la Slalom Paralel, Open, Modificate și CEL MAI BUN TIMP AL ZILEI.
De asemenea rezultate excepționale pentru doi Juniori, Szabo Botond, cel care a reușit să se claseze pe locul doi la grupa Open și Kiss Szilard, care s-a clasat pe locul trei la Slalom Paralel.
Următoarea etapă a Campionatului va avea loc în perioada 16 – 17 iulie la Făgăraș.

*** Despre Pitești Retail Park
Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.
Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.834 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.
Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop, Carpeta  și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here