Cunoscutul om de radio şi TV, Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 56 de ani

Andrei Gheorghe a murit, luni, la doar 56 de ani. Cunoscutul om de radio şi televiziune a fost descoperit fără suflare în casă, iar medicii legişti au stabilit că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit.

Un apel la 112 anunţa, luni seară, că un bărbat a fost descoperit fără suflare în baia locuinţei sale din Voluntari. În scurt timp, poliţiştii au confirmat că este vorba despre omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe, care s-a stins fulgerător la vârsta de 56 de ani.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de îngrijitorul său în jurul orei 22.

Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă. La scurt timp după miezul nopţii au ajuns şi criminaliştii, de unde au ridicat probe care îi vor ajuta pentru a lămuri în ce condiţii a murit cunoscutul om de radio şi TV.

Cumplită veste i-a şocat pe colegii şi prietenii lui Andrei Gheorghe, dar şi pe cei care l-au admirat şi urmărit de-a lungul anilor. Îndurerată, fosta soţie a transmis un mesaj azi-noapte.

“€Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre” a fost mesajul transmis de aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.