Una dintre cele mai interesante provocări pentru definirea personalităţii este, pentru fiecare femeie în parte, alegerea poşetei care să completeze o ţinută. Niciodată, dar niciodată, din garderoba unei doamne nu trebuie să lipsească primul accesoriu care dă „gust” ţinutelor – asortat cu vestimentaţia, dar şi cu momentul zilei! Oricât de neconvingător pare, eşecul sau succesul unei ţinute impecabile depinde, în măsură covârşitoare, de poşetă, pantoful şi eşarfa sau bijuteria ce tuşează atitudinea.

Prin urmare, alegerea genţii sau a poşetei potrivite se educă. Cea mai frecventă greşeală este confuzia genţii de zi cu poşeta de seară. Chiar dacă limitele modei sunt fragile şi versatile, niciodată o geantă mare nu va fi potrivită unei ţinute glamour sau cocktail! Poşeta de seară este mică, subţire şi transmite că în ea sunt doar lucruri de valoare, calitative, aşa cum se cuvine unei persoane rafinate. Nu cărăm, ca-n geamantane, tot ce ne-ar trece prin cap că avem nevoie – şi, doamnelor, noi ştim că e periculos să ne imaginam cam ce nevoi avem! Şi geanta de zi are standardele şi regulile de purtare: una este office-ul, alta este geanta de oraş. Şi, ca să ştie domnii că avem simţul umorului, acceptam varianta că din geanta de zi a unei femei lipseşte numai… soacra!

Vă invit la Piazza Firenze din Piteşti, Bulevardul Bratianu (pasaj Universitate). Sau pe site. Va fi şi mai uşor să explicităm ce înseamnă o poşetă autentică, de firmă, la preţuri excepţionale!

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI