Indiferent de profesia pe care o avem, indiferent de situaţia materială la un moment dat, de priorităţi şi nevoi, suntem de acord că, de Moş Nicolae, ne-ar plăcea să primim de la personajul de poveste tocmai amintit un accesoriu pentru ţinuta noastră: o poşetă!

Moşii ar trebui să ştie că orice femeie visează că, într-o zi se va bucura să aibă în dressingul său, nu neapărat o minunăţie cu semnătură faimoasă, ci o geantă sau poşetă fashion, din piele, cu design original. Nu vom cere niciodată vreuna dintre piesele din Top 5 cele mai scumpe genţi de autor – Ginza Tanaka (peste 1,5 milioane de dolari), Chanel Diamond Forever Classic (peste 200.000 de dolari), HermesMatte Crocodile Birkin (peste 100.000 de dolari), Leiber Precious Rose (90.000 dolari), Louis Vuitton Tribute Patchwork (40.000 dolari), conform divahair.ro, însă ne-am dori o poşetă unică!

Şi, nu, nu trebuie să dăm fuga în Capitală pentru un cadou aşa de special! E suficient să ne informăm şi să facem o vizită de „documentare” în magazinele care s-au deschis şi în Piteşti.

Vă invit la Piazza Firenze, la magazinul din Brătianu. Sau pe site. Data viitoare vom prezenta poveştile unor genţi autentice, de firmă, la preţuri excepţionale, între 90 şi 300 de lei!
Showroom Piazza Firenze: Adresa: Pitești, Bd. I.C. Brătianu, bl. D1, parter. Tel. 0771.591.083/0740.313.237; www.piazzafirenze.ro

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI