Cum va evolua vremea în următoarea perioadă. ANM anunță vânt, ninsori și temperaturi scăzute!

Marţi, 12 decembrie, vremea va fi normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţării, iar temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade. Cerul va avea înnorări şi vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare în regiunile vestice şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat vor fi condiţii pentru formarea poleiului. La munte trecător va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-vestul şi estul extrem al teritoriului.

VREMEA 17 –€ 24 decembrie 2018

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale din punct de vedere climatologic, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

VREMEA 24 –€ 31 decembrie 2018

La nivelul întregii țări, media valorilor termice va fi mai ridicată normalul perioadei.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal al perioadei, în cea mai mare parte a țării.

VREMEA 31 decembrie 2018 –€ 7 ianuarie 2019

Temperatura aerului va avea valori, în medie, ușor peste cele specifice intervalului, pe întreg teritoriul României, potrivit ANM.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor deficit în centrul și nordul țării.

Comments

comments