Cum să-ţi faci Casa Verde cu bani de la stat. Dosarele se depun la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș

Se dau bani pentru sisteme de încălzire ce folosesc energie regenerabilă.

Programul este finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu.

Ministerul  Mediului, Apelor și Pădurilor  a aprobat, pe 20 septembrie 2016, Ghidul de finanțare al Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, cunoscut sub numele de “Casa Verde”, beneficiari persoane fizice – sesiunea 2016.

Persoanele care au beneficiat de finanțare, în cadrul aceluiaşi program, pentru acelaşi imobil, în sesiunile derulate anterior, nu sunt eligibile.

Solicitanții care au domiciliul în județul Argeș pot depune dosarul, întocmit conform Ghidului de finanțare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș.
 
Pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu a fost publicată Dispoziţia Preşedintelui  Administraţiei Fondului pentru  Mediu nr. 483. din 27.09.2016, privind deschiderea sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare nerambursabilă – beneficiari persoane fizice, în perioada 10 – 24 octombrie  2016. 

Persoanele juridice eligibile, și anume primării, instituţii publice şi unităţi de cult pot depune sau trimite prin poștă,  dosarul de finanțare,  în perioada 17 octombrie – 14 noiembrie, la Administrația Fondului pentru Mediu.

Ghidul de finanțare, precum și Anexele 2 (Cerere de finanţare nerambursabilă)  și 3 (Declarație pe propria răspundere) pot fi găsite pe site-ul  Administratiei Fondului pentru Mediu: www.afm.ro. – Programul „Casa Verde” clasic – Sesiunea 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here