Cum să cumpărați jachete pentru bărbați

Cu atât de multe paltoane și jachete pentru bărbați, ne-am gândit să compilăm un ghid cu diferite stiluri. Acest lucru vă va ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. S-ar putea să căutați ceva utilitar: o jachetă impermeabilă, o jachetă de puf sau chiar o jachetă de trening. Poate că sunteți în căutarea unei haine mai elegante, cum ar fi un palton, un peacoat sau un trench coat.

Să începem prin a clarifica vechea întrebare: care este diferența dintre o jachetă și o haină? Paltoanele sunt mai lungi decât jachetele, care se termină la talie. Un palton se termină la nivelul coapselor sau mai jos și prezintă mâneci lungi și o închidere clasică în față. Jachetele se potrivesc îmbrăcămintei de interior și sunt mai ușoare, mai strâmte și mai puțin izolate decât un palton. După ce am lămurit aspectele tehnice, să continuăm.

Cunoscută și sub numele de jachetă de aviator sau jachetă de zbor, jacheta bombardier este de obicei o jachetă voluminoasă și largă, datorită rădăcinilor sale utilitare, militare. Concepută pentru a fi folosită de piloții de vânătoare care funcționează la altitudini mari, o jachetă bombardier din piele poate rezista la temperaturi extrem de scăzute datorită construcției din shearling: blana căptușește interiorul, în timp ce pielea rezistentă oferă un înveliș exterior protector.

Jacheta bombardier este o opțiune versatilă. Folosirea unui material diferit modifică semnificativ stilul unei jachete pentru bărbați bombardier. Anumite jachete barbati din piele întoarsă pot fi purtate cu o cămașă albă pe dedesubt pentru a trece neobservate la un eveniment smart-casual. Pe de altă parte, alte branduri creează jachete de zbor care promit confort și stil în egală măsură, dar care sunt cu siguranță mai potrivite pentru ansambluri off-duty datorită construcției lor din lână merino.

Când vine vorba de îmbrăcăminte care își are rădăcinile în sport, popularitatea acesteia se datorează de obicei jucătorilor. Nu și de data aceasta. Antrenorii petrec mult timp afară și, spre deosebire de jucătorii lor, stau pe loc. Este logic că ar avea nevoie de o jachetă ușoară, impermeabilă și rezistentă la vânt pentru a face serile mai confortabile. Un stil popular în îmbrăcămintea de stradă, jacheta de antrenor sau coach este adesea inscripționată cu logo-urile echipelor sportive sau ale mărcilor.

Nouă ne place să avem o abordare mai minimalistă în ceea ce privește paltoanele și jachetele pentru bărbați, așa că vă recomandăm să vă îndreptați în direcția unor branduri cunoscute pentru că realizează jachete pentru bărbați statement care nu prezintă niciun branding. Dacă intenționați să o folosiți ca strat superior, optați pentru o jachetă coach cu căptușeală. Dacă intenționați să o folosiți ca instrument pentru stratificare sau pentru ținutele de interior, alegeți o jachetă coach fără căptușeală.

Adesea denumită jacheta de teren M65, deoarece a fost introdusă în 1965 pentru uz militar american în timpul războiului din Vietnam, designul acestei jachete pentru bărbați a folosit în mod tradițional o țesătură hidrofugă și dispune de două buzunare mari la șolduri și două buzunare la piept.

Țesăturile din nailon hidrofug sunt un schimb ușor și funcțional pentru bumbacul tradițional mai greu și mai puțin tehnic. Pentru un exemplu de jachetă de teren clasică, colecțiile pentru activități în aer liber sunt dominate de nuanțe naturale, ceea ce face din aceasta un pariu sigur pentru o jachetă de teren kaki.

Jacheta de atletism este un exemplu de rezolvare a problemelor prin design. Inventate pentru a menține căldura sportivului între exploziile de energie, jachetele de antrenament sunt ușoare și izolatoare.

Veți găsi echipamente de antrenament care utilizează tehnologie de ultimă oră, cu jachete de performanță prezintă amestecuri de țesături tehnice și cusături lipite care asigură un antrenament fără inhibiții. Jachetele de trening de inspirație retro sunt mai ușor de purtat în combinație cu o garderobă casual datorită unui design mai lejer, orientat spre stil.

Probabil cea mai multitalentată piesă din garderoba unui gentleman modern, overshirt-ul sau șortul pentru bărbați este o forță de stil formidabilă. Fie că sunteți în căutarea unor țesături care să atragă privirile, cum ar fi un overshirt din lână, un overshirt din denim sau un overshirt din catifea, sau ceva mai discret, cum ar fi un overshirt din bumbac, veți găsi cu siguranță întreaga gamă online. Ca punct de plecare, căutați să păstrați simplitatea – un overshirt negru vă asigură că aveți întotdeauna o opțiune de suprapunere în repertoriul dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here