Cum poți să insufli stil ținutelor sport

Știm cu toții că bărbații preferă confortul în ținute și nu ratează nici o ocazie de a-l aborda, de la încălțăminte până la piese vestimentare, chiar și accesorii. Însă există situații când stilul sport nu poate fi acceptat. Și atunci, singura soluție este să știi să jonglezi atât de bine cu hainele și accesoriile astfel încât să creezi acel aer rafinat. Iată câteva sfaturi practice cate te vor ajuta să ai ținute cu stil, chiar și atunci când te îmbraci sport.

  • Echilibrează piesele sport cu altele elegante


Contrastul de stil va atrage atenția și îți va da și un aer de originalitate. Însă trebuie să fii foarte atent cum aplici această regulă pentru a nu pica în ridicol. De exemplu, poți asocia un hanorac cu pantaloni chino și poți adăuga un ceas cronograf masiv, care este situat la granița dintre stiluri. De aici https://www.fashiondays.ro/g/barbati-/ceasuri poți alege un model care ți se potrivește. Sau poartă un blazer peste un tricou uni, alături de joggers și sneakers.

  • Mergi pe ținute ton pe ton

Chiar dacă preferi ținutele sport, unitatea cromatică te va ajuta să punctezi stilul rafinat. De exemplu, alege un trening într-o nuanță neutră sau într-o culoare închisă. Aceste culori sunt mult mai elegante decât cele aprinse. Evită să faci asocieri cromatice stridente sau să porți tonuri neon, chiar dacă sunt la modă.

  • Evită imprimeurile și logo-urile de-o șchioapă

Multe dintre piesele sport sunt inscripționate cu branduri opulente, însă acestea sunt potrivite doar pentru sală. În ținutele de stradă încearcă să porți piese cât mai simple, cu brandul plasat discret sau cu grafisme minimaliste. De asemenea, imprimeurile colorate sunt de evitat dacă vrei să ai stil.

  • Alege încălțăminte cu design minimalist

Când vorbim despre pantofi, știm că avem nevoie de confortul suprem. Însă, pe lângă acest aspect, trebuie să fii atent și la design. Pantofii colorați excesiv sau cu tălpi supradimensionate nu sunt o opțiune rafinată. Alege sneakers sau runners cât mai simpli, cu croială liniară și o cromatică cuminte. Fie că vorbim de modele în nuanțe neutre sau în alb și negru, ai grijă să nu aibă mai mult de două culori în compoziție. Aici https://www.fashiondays.ro/g/barbati-nike/incaltaminte vei găsi mai multe modele din care să te inspiri și să alegi în funcție de piesele din garderobă.

  • Folosește piese hibrid

Vorbim aici de sacouri sport, de tricouri cu glugă sau de joggers cu vipușcă, care îmbină elemente sport în croieli elegante și invers. Acestea vor da ținutei un aer sport rafinat și, mai ales, vor accentua originalitatea ținutei.

Profită de sfaturile prezentate mai sus și păstrează-ți stilul în fiecare zi, prin ținute suficient de relaxate dar și creative, fără să faci un compromis de confort.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.