S.C. Publitrans 2000 S.A. deține un parc auto alcătuit din 70 de autobuze, an de fabricație 2015, cu norma de poluare Euro 6, dotate cu instalaţie de climatizare și camere de supraveghere video şi 15 autobuze fabricate în anul 2003, respectiv 2005, cu norma de poluare Euro 3, fară instalaţie de supraveghere video şi climatizare.

Rezultă o vechime medie a parcului auto de 5 ani, fiind printre puţinii operatori cu un parc atât de nou. Se are în vedere continuarea programului de modernizare a serviciului de transport public local prin înlocuirea celor 15 autobuze vechi, modernizarea staţiilor de aşteptare şi introducerea sistemului e-ticketing şi informarea în timp real a cetăţenilor, tocmai pentru a creşte calitatea serviciului prestat.

Informăm beneficiarii serviciului de transport public călători că dispunem de capacitatea logistică necesară astfel încât să monitorizăm cât şi să verificăm, modul în care conducătorii auto de pe mașinile SC Publitrans 2000 SA Pitești respectă regulamentul intern al societății și regulile de circulație din trafic.

Punctual, când au fost semnalate încălcări ale Regulamentului serviciului de transport public local, cât şi ale Regulamentului intern, s-au luat măsuri cu personalul implicat, aplicându-se sancţiuni conform Codului Muncii, pornind de la avertisment până la diminuarea salariului şi, în cazul abaterilor grave, s-a mers până la desfacerea contractului de muncă.

SC Publitrans 2000 SA asigură călătorii că va avea în continuare o atitudine receptivă la cererile, reclamaţiile sau sugestiile beneficiarilor transportului public privind calitatea serviciilor sau problemelor întâmpinate în trafic și pun la dispoziție următoarele canale de comunicare tel: 0248/213.60, e-mail: reclamatii@publitrans2000.ro, Facebook: “€Publitrans 2000”€.

Comments

comments