În urma unui articol publicat în universulargesean.ro, în care semnalam prezenţa lui Ion Dumitrescu la o acţiune alături de mai mulţi membri PSD, actulmente membru PNL, acesta ne-a trimis un drept la replică.

Redăm dreptul la replică aşa cum ne-a fost trimis la redacţie din partea lui Ion Dumitrescu:
Va aduc la cunostinta faptul ca poza din articolul dumneavoastra, a fost realizata, in perioada U.S.L-lui., perioada in care eram consilier judetean, invitat in campanie in comuna mea natala. Tin sa specific faptul ca in acea perioada l-am sprijinit in campanie pe cel ce avea sa ajunga deputat, Theodor Nicolescu; perioada in care cele doua partide, au fost in alianta (PSD+PNL).

Precizez faptul ca la actiunea din localitatea respectiva, PSD-istii. nici macar nu m-au lasat sa iau cuvantul. Imi pare rau ca unii se folosesc de diverse tertipuri, punand intr-o anume lumina, anumite situatii pentru a scoate din context purul adevar. Nu eram PSD-ist. Si pot spune ca nici nu m-a bucurat faptul ca cele doua partide au fost in alianta atunci. Totdeauna am fost impotriva politicii partidului care de 30 ani ne-a dominat in judetul nostru, prin politica sa.

De mic copil, am fost impotriva nedreptatilor…
La ultima vizita a lui Nicolae Ceausescu in Pitesti, in anul 1982, in fata Casei Sindicatelor din Pitesti, am fost “saltat” si maltratat 6 luni de 3 securisti, zilnic (copil fiind, la nici 14 ani), pentru ca m-am manifestat impotriva, a ceea ce scria pe pancarta(: TRAIASCA P.C.R. in frunte cu tov. N. Ceausescu), scriind cu litere foarte mari pe panca – “NU”.
Peste 2 zile( 16. decembrie), se implinesc 30 ani de la cele mai fierbinti evenimente, din decembrie 1989, la care am participat cu mandrie, inclusiv la schimbarea conducerii C.J. Sibiu(pe Nicu Ceausescu-un OM cu mare caracter, care “a trebuit sa plece dintre noi”, de teama ca FSN, astazi PSD, sa nu poata guverna. Pacat..!).

Sper sa nu se mai scoata din context… si sa venim cu lucruri constructive.
Sunt liberal, ma mandresc cu aceasta si evident ca sustin guvernul care dupa 1 luna de guvernare, a implementat deja mai multe masuri radicale.

Comments

comments