Stan şi Bran au fost pionierii comediei cinematografice, cucering publicul cu apariţiile lor comice într-o serie de filme realizate în perioada anilor ’20 – ’50.

Deşi serialul care i-a făcut celebri se numeşte “Laurel and Hardy”, românii îl cunosc după numele de “Stan şi Bran”, acestea fiind două dintre cele mai folosite nume româneşti de bărbaţi din acea perioadă. O fotografie realizată în 1956 cu celebrul cuplu a devenit viral pe internet după publicarea ei pe contul de socializare Classic Hollywood // Los Angeles Times.

În imaginea postată ieri pe Internet, cei doi sunt de nerecunoscut. Vizibil îmbrătrânit, Bran este mai slab cu 65 de kilograme faţă de felul în care publicul l-a cunoscut. Potrivit sursei citate, imaginea face parte din ultima şedinţă foto pe care cei doi actori au făcut-o. Tot atunci, cei doi au apărut pentru ultima dată şi într-un clip. Ultimul videoclip al faimosului cuplu a fost filmat în 1956, acasă la Stan, Bran fiind în vizită la el. Spre deosebire de filmele cu care ne-au obişnuit, ultimul clip este color. Bran a murit la un an după această ultimă apariţie în lumina reflectoarelor, iar Stan, opt ani mai târziu.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI