Mesajul liderului de sindicat Doina Fănică:

“Trebuie sa fim mandri pentru ceea ce suntem astazi, pentru ca suntem acei oameni care salveaza bunul cel mai de pret al semenilor nostri, viata, sa ne bucuram de satisfactiile profesionale ale activitatii noastre si sa speram ca impreuna sa reusim sa obtinem si o recunoastere a meritelor si importantei muncii noastre, transpusa printr-un nivel de salarizare decent care sa opreasca exodul cadrelor medicale catre statele care isi respecta la un alt nivel personalul sanitar, dar si prin ameliorarea continua a conditiilor de munca si dotarea cu apararura medicala moderna, care sa reduca decalajul actual dintre tara noastra si majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, cu beneficii imediate pentru pacienti, principalii beneficiari ai serviciilor noastre.

Avem convingerea ca impreuna cu dumneavoastra vom reusi sa ne atingem dezideratele, iar in anii urmatori sa putem spune cu mandrie ca suntem parte a unui sistem sanitar in care atat pacientii cat si personalul medical se simt cu adevarat protejati si respectati. Sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti, respect fata de viata si suferinta pentru ca bolnavii ne incredinteaza ce au mai scump: SANATATEA.         

  Sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti. Va doresc sa fiti sanatosi, sa puteti alina si veghea durerea omului bolnav, sa aveti multe realizari si succes in activitatea dumneavoastra!”, cu consideratie, presedinte Doina Fanica.

Comments

comments