Cu o singură taxă, la UPIT te poţi înscrie la câte facultăţi vrei. La Licenţă sunt disponibile 3615 locuri, dintre care 794 subvenţionate

Conducerea Univeristăţii din Piteşti a anunţat oficial că, în acest an, cu o singură taxă de înscriere, candidații care doresc să fie studenți la UPIT pot depune dosarul la câte facultăţi şi specializări doresc. Sistemul este gândit în aşa fel încât toţi candidaţii să aibă şansa de a prinde un loc subvenţionat. UPIT va organiza două sesiuni de admitere: 3 – 31 iulie şi 1 – 16 septembrie. Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar taxele de studiu la UPIT sunt cuprinse între 2.900 și 4.500 lei, valoarea acesteia majorându-se cu circa 200 lei față de cea de anul trecut.

În total, la UPIT, sunt 3.615 locuri pentru programele de licență dintre care: 794 de locuri subvenționate, 46 pentru rromi, 46 pentru candidați din Republica Moldova, 5 din diaspora. Faţă de anul trecut, UPIT a obţinut 40 de locuri subvenţionate mai mult.

Pentru programele de master sunt 3.300 de locuri dintre care: 416 locuri subvenționate, 29 pentru rromi, 1 pentru candidați din Republica Moldova și 49 pentru diaspora.

Oferta educaţională completă a UPIT, cu numărul de locuri pe fiecare categorie, condiţii de admitere, actele necesare etc., pot fi găsite AICI.

”€Anul acesta am concentrat totul în Corpul Central de la Rectorat: aici se depun toate dosarele, se fac fişele de înscriere on-line şi se plăteşte taxa, pentru că am dus inclusiv casieria acolo. Totul este făcut astfel încât să fie cât mai uşor pentru candidaţi. În perioada înscrierilor, în spaţiul respectiv nu va intrra absolut nimeni în afară de cei care au atribuţii în procesul de înscriere!” a explicat rectorul UPIT Dumitru Chirleșan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here