TUPEU După ce a văzut că primarului Tudor Pendiuc nu îi pasă de soarta echipei FC Argeş, Cătălin Barbu, managerul alb-violet, a găsit o nouă uşă la care să bată, în speranţa unui sprijin financiar. Împreună cu Gica Dobrin, Barbu a început să vină în fiecare zi la Consiliul Judeţean, în speranţa că preşedintele Nicolescu le va întinde o mână salvatoare.Toate aceste lucruri ar trebui să nu pară anormale, într-un judeţ normal. Este foarte bine ca echipa-fanion a judeţului să încerce să obţină sprijin de la CJ, mai ales într-o situaţie aşa de gravă ca cea în care se află FC Argeş. Numai că, stând şi judecând corect lucrurile, ceea ce face acum Cătălin Barbu atinge culmea ridicolului. În primul rând, toată lumea ştie că preşedintele Constantin Nicolescu a fost reţinut şi din cauza lui Cornel Penescu. Ar fi culmea culmilor ca acum Nicolescu să-l sprijine pe cel din cauza căruia a avut de suferit. În al doilea rând, nu credem că Nicolescu ar mai risca să intre în legătură cu cineva de la FC Argeş, după ceea ce i s-a întâmplat în urmă cu doar câteva luni.

Gica Dobrin, aruncată în linia I

Şi, pentru că Barbu ştie foarte bine toate aceste lucruri, a luat-o cu el pe Gica Dobrin. Soţia marelui Gicu se numără printre puţinele persoane din judeţ care pot deschide orice uşă. Dar, după ce a avut un eşec fulminant cu Pendiuc, Gica încearcă acum să-l înduplece pe Nicolescu. Greu de crezut că va reuşi, dar şi mai greu de crezut este faptul că Barbu o pune pe doamna Dobrin într-o ipostază absolut penibilă. Toată săptămâna trecută, Barbu şi Gica au bătut la uşa lui Nicolescu, dar, din păcate pentru ei, nu au primit niciun răspuns. Acum nu ştim dacă Nicolescu se fereşte de ei, sau pur şi simplu chiar nu a avut timp să discute problema. Cert este că preşedintele CJ nu numai că nu a vorbit cu ei, dar nici nu le-a transmis vreo vorbă încurajatoare. În aceste condiţii este greu de crezut că FC Argeş va primi ajutor de la Consiliu.

Dezastru financiar la FC Argeş

Andrei Penescu, actualul patron de la FC Argeş şi fiul lui Cornel, s-a supărat teribil auzind de aceste refuzuri. Probabil că el spera la un sprijin de la CJ şi asta mai ales după ce tatăl său ieşise, în mod oficial, de la cârma echipei. Cum situaţia financiară de la FC Argeş este una dezastruoasă şi cum jucătorii sunt neplătiţi de aproape trei luni, este interesant de văzut ce va face Penescu jr. pentru a nu pierde jucătorii şi pentru a le plăti salariile. Una peste alta, este clar că în aceste zile se joacă soarta alb-violeţilor şi nu neapărat din punct de vedere sportiv, ci din punct de vedere financiar.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI