Cătălin Bulf vrea să-i convingă pe argeşeni că este cel mai bun

Intrat în politică de mai puţin de două luni, candidatul Alianţei „România Dreaptă” de pe Colegiul de deputaţi Piteşti Nord, Cătălin Bulf este prezent tot timpul în cartierele şi comunele colegiului său şi ia legătura cu argeşenii pentru a le asculta doleanţele, pentru a comunica cu ei şi pentru a le explica de ce au nevoie, la acest moment, să schimbe un parlamentar care s-a crezut patru ani poştaş, cu unul care va munci pentru ei.

„În cazul în care voi ajunge parlamentar, mă voi întoarce în Argeş, deoarece legătura mea cu Piteştiul este foarte puternică. Voi fi un parlamentar pentru argeşeni şi voi face naveta zilnic, în toţi cei patru ani de mandat. Vreau să le elimin şansele celorlalţi contracandidaţi de a închide colegiul, dar totul rămâne la mâna electoratului. Încerc, prin tot ceea ce fac, să conving că eu sunt cel mai bun şi cred că am şi argumentele necesare în acest sens. Probabil domnul Gerea a confundat mandatul de parlamentar cu unul de poştaş. A luat doar nişte scrisori şi le-a dus în Parlament. Nu cred că ăsta este rolul unui parlamentar. În campania mea, am să încerc să subliniez un singur lucru: somnul electoratului naşte baroni. Aş vrea să atrag atenţia asupra consiliilor judeţene deţinute de PSD în această perioadă în care s-au fraudat fondurile europene,” spune Cătălin Bulf.
Acesta este cotat, în mediile politice, la acest moment, cu prima şansă, fiind un om de afaceri de succes cu priză la public. Cel mai mare avantaj al acestuia îl reprezintă faptul că deputatul în funcţie nu se poate lăuda cu nimic, Andrei Gerea având un mandat fără realizări, petrecând patru ani în Parlamentul României degeaba, lucru arhicunoscut publicului larg.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.