CS Mioveni – Petrolul 1-0. Erori mari de arbitraj, Budescu de la Petrolul trebuia eliminat

Nicolae Dică începe cu dreptul la gruparea argeșeană. CS Mioveni s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Petrolul Ploiești, în etapa cu numărul 22 din Liga 1, după un gol marcat de Bogdan Rusu, cu un șut puternic din interiorul careului.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

În minutul 40 al partidei, Constantin Budescu l-a faultat extrem de urât pe Shaquill Sno. Budescu l-a călcat pe gleznă pe noul fotbalist al celor de la Mioveni, însă centralul Rareș Vidican nu a acordat cartonașul roșu.

Fostul arbitru intenațional Ion Crăciunescu s-a arătat revoltat de decizia centralului Vidican.

Nu ai cum să nu dai roșu decât dacă te cheamă Vidican. Nu știu cum a devenit arbitru. Dacă nu vezi o astfel de fază cu talpa directă, de sus în jos?! Nu există altă culoare decât roșu! Poate nu a avut voie să dea roșu în acest meci. Pentru orice lucru trebuie să găsești o explicație.

Este Liga 1, domne! Un arbitru de Liga 1 să tolereze așa ceva… n-ai cum! Tu să tolerezi așa ceva și să spui că e de galben… Du-te, frate, și rupe-ți carnetul și lasă-te!”, a declarat Ion Crăciunescu la DigiSport.

Nicolae Dică: O victorie mare pentru moralul băieților, pentru ceea ce urmează. Am început bine, am și marcat, am avut posesie bună, nu le-am dat prea multe șanse în prima repriză. Am arătat că nu suntem o echipă slabă, ci că suntem o echipă ok, care se poate bate cu celelalte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here