În optimile de finală ale Cupei României, CS Mioveni, echipă din Liga a II-a, a învins Steaua la loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 0-0. În prelungiri, argeşenii au înscris primii, în minutul 95, prin Nilă. Steaua a egalat în minutul 114, prin Achim. După executarea penaltiurilor, scorul general a fost 5-4 pentru CS Mioveni care s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat. Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.

Extrem de supărat de această eliminare, Laurențiu Reghecampf și-a criticat din nou dur jucătorii și spune că din iarnă va lua măsuri. Antrenorul Stelei a lăsat să se înţeleagă că mai mulți fotbaliști vor părăsi echipa în pauza competițională. „Există un blocaj, o să vorbim cu jucătorii, trebuie să vedem ce vom face. Mai avem două meciuri de jucat și din iarnă vom vedea ce vom face. Nu este normal ca la fiecare meci să ai 5-6 jucători care nu se ridică la nivelul echipei. Nu e normal să joci mereu în 3-4 jucători. O să vorbim că ei pentru că nu se mai poate așa. Din iarnă va fi cu totul altceva”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„O victorie cât un campionat câștigat! Sincere felicitări băieți, felicitări tehnicianului Pelici, bravo CS Mioveni! O calificare muncită, un meci jucat până în ultima secundă a prelungirilor și o echipă unită, asta s-a văzut pe teren în această seară. Mulțumesc și suporterilor care au fost lângă echipă și au crezut în această victorie” a fost reacţia primarului Ion Georgescu după meci.

Comments

comments