Cristian Gentea, primarul Piteștiului: Prea multă suferință, prea multe familii în doliu!

0
658

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Cristian Gentea, primarul Piteștiului, atrage atenția că: „vaccinarea înseamnă responsabilitate față de viața noastră și a celor de lângă noi!”

Prea multă suferință, prea multe familii în doliu!
Eu m-am vaccinat cu cea de a III-a doză, în urmă cu 3 săptămâni și le transmit tuturor celor care au dubii că vaccinurile funcționează!
Sunt 2 ani de când trăim coșmarul pandemiei, ne amintim cu câtă groază am asimilat imaginile morții din Italia și din toată lumea, sperând ca România să fie bine! Cât de mult ne doream, fiecare izolat în casă, să ne îmbrățișăm părinții sau copiii de Paști!
Așteptam cu nerăbdare vaccinul salvator și speram, tot fiecare în parte, să fim cât mai repede imunizați pentru a ne întoarce la liniște, la muncă, la viața comună cu tot ce are ea excepțional și motivant!
Și ce am făcut? Unde am ajuns astăzi?
În ultimele zile au murit zeci de piteșteni, e ca și cum în cartierul tău dispare brusc o scară de bloc! Au murit și tineri, de 20 sau 30 de ani, fără alte boli, dar nevaccinați!
În acest moment, în Pitești, sunt funcționale 3 centre de vaccinare: Policlinica Spitalului Militar (J&J și Pfizer), Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T. de lângă Poliția Locală (J&J și Pfizer) și Muntenia Hospital (Zeneca, J&J).
Vă dau o veste care pe mine mă încurajează să sper: sâmbătă, 23 octombrie, s-au vaccinat 940 de persoane numai la Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T.!
Ca primar, îmi doresc să fim protejați și liniștiți! Să ne întoarcem la normalitatea pe care am pierdut-o la începutul anului 2020.
Pentru mine, vaccinarea înseamnă responsabilitate față de viața noastră și a celor de lângă noi!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here