Prezent în emisiunea “Ediţie specială” de la Antena 3 Piteşti, moderată de Cristina Munteanu, directorul de la Sucursala Cercetări Nucleare, dar şi liderul Consiliului Local Pitești, Cristian Gentea, a vorbit despre cea mai mare investiţie privată din istoria orașului, de circa 100 de milioane de euro.

Este vorba de investiţia făcută de Prime Kapital în construcţia unui mall în cartierul Tudor Vladimirescu, dar şi într-un obiectiv de interes public – pasajul rutier peste calea ferată – care după finalizarea lucrărilor va fi trecut – cu titlu gratuit – în patrimoniul şi administrarea Primăriei Piteşti şi va fi folosit strict în interes public.

“O investiţie spectaculoasă şi de mare importanţă pentru Piteşti, care va schimba total zonă respectivă. Acea pasarelă este aur pentru noi, mai ales că o fac dânşii şi apoi ne-o donează nouă, Piteştiului. Deja proiectul a trecut de ultima comisie şi ne îndreptăm către Consiliul Local cu el. Au fost ceva probleme în zonă care s-au rezolvat, iar din moment ce proiectul a ajuns la noi cred că suntem pe calea cea bună. Mă gândesc cât confort va crea acea pasarelă… Cu siguranţă acest proiect va trece prin Consiliul Local în această toamnă, deoarece este foarte importantă investiţia, este colosală pentru Piteşti”, a declarat Cristian Gentea la Antena 3 Piteşti.

Comments

comments