Cristian Gentea: Guvernul Cîțu a alocat bani pentru primării în funcție de carnetul de partid al edililor

Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș, primar al municipiului Pitești:Guvernul Cîțu a alocat bani pentru primării în funcție de carnetul de partid al edililor, iar primăriile PSD au fost „sărite”.

Pentru un oraș precum Piteștiul, singurul cu sistem de încălzire centralizat din Argeș, ar fi fost nevoie „ca de aer” de bani pentru subvenția la căldură și nu numai.

Iarna bate la ușă, iar la nivel național este nevoie de 2 miliarde de lei pentru orașele care au sisteme centralizate de încălzire. Dar Cîțu a epuizat fondul de rezervă la dispoziția Guvernului pentru a plăti voturile primarilor PNL care l-au adus în fruntea partidului!
Cu iresponsabilitate, premierul demis Cîțu a ignorant problemele românilor în prag de iarnă, în plină explozie a prețurilor la energie, ceea ce va duce la creșterea facturilor pentru cetățeni.

Este nevoie rapid de un Guvern de specialiști care să rezolve problemele urgente și să gestioneze situația, cu puteri depline, până la declanșarea alegerilor anticipate!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here