Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte Mişcarea Populară: Zeci de primari din Argeş se află în diverse stadii de urmărire penală, iar ei vor să fie realeşi…

În conferinţa de presă de vineri, 12 februarie, invitatul preşedintelui Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf, a fost Cristian Diaconescu, prim vicepreşedinte MP.

Fostul ministru de Externe, Cristian Diconescu a vorbit despre judeţul Argeş, dar şi despre probleme penale ale aleşilor locali.

„Am un respect deosebit pentru oamenii din acest judeţ, familia mea este din Argeş. Aici mă simt ca acasă şi întotdeauna te întorci acolo unde ai rădăcinile. Din punctul meu de vedere, cel puţin două probleme ar trebui tratate cu mare atenţie şi seriozitate. Argeşul pare un oraş al contradicţiilor. Pe de o parte, oferiţi cel mai mare exportator al României, Uzina Dacia, iar pe de altă parte, dacă privim la sistemul sanitar din acest judeţ, şi mă refer la cazul copiilor infectaţi cu acea bacterie, vedem o situaţie inacceptabilă. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă ar avea loc un incident ca cel de la Clubul Colectiv, aici, în Argeş! Iar a doua problemă foarte serioasă este procentul de oameni care beneficiază de condiţiile minime pentru un trai decent. Potrivit Institutului Naţional de Statistică, până la 30% dintre argeşeni au apă curentă. Aceste două probleme ar trebui tratate cu mare atenţie de partidele politice! Însă mai toţi aleşii locali din Argeş au probleme penale! Cum se întâmplă asta? Zeci de primari se află în diverse stadii de urmărire penală, iar ei vor să fie realeşi? Este o situaţie dramatică! Împreună cu preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf urmărim calea de clarificare a acestei situaţii, adică să le explicăm argeşenilor să fie foarte atenţi la cei pe care il aleg. Argeşenii nu merită acestă situaţie rea! Argeşenii au acceptat prea uşor genul de „mecanism politic” care s-a aplicat an de an!”, a declarat Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte Mişcarea Populară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here