Cristian Diaconescu, candidatul PMP Argeş la Senat: Cei care sunt astăzi la conducerea ţării sunt expresia noastră. Noi i-am adus, noi i-am pus acolo unde sunt, noi nu i-am dat jos

994 views

Cristian Diaconescu, candidatul PMP Argeş la Senat, a mers duminică la Călineşti. Peste 100 de oameni au venit să stea de vorbă cu fostul ministru de Externe.

Duminică, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, a mers în comuna Călineşti pentru a se întâlni cu membrii PMP din această localitate. Deşi era duminică după-amiază peste 100 de persoane au ţinut să fie prezente la Căminul Cultural pentru a sta de vorbă cu Cristian Diaconescu, cel care va deschide lista de la Senat a PMP Argeş. 

Alături de Cristian Diaconescu la Călineşti au mai fost prezenţi preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, consilierii Edi Dima şi Ilie Bărbulescu, dar şi prim-vicepreşedintele Nichifor Bălan.

Cristian Diaconescu: “Cei care sunt astăzi la conducerea ţării sunt expresia noastră. Noi i-am adus, noi i-am pus acolo unde sunt, noi nu i-am dat jos când a trebuit. Aveţi încredere însă că, totuşi, se poate, dar trebuie să facem totul împreună. România este ţara în care oamenii de afaceri, până astăzi, au cel mai scăzut coeficient de voluntariat. În România oamenii de afaceri nu dau bani pentru adăposturi, nu dau bani pentru cămine de bătrâni şi copii, nimeni nu dă bani în România din acest punct de vedere. Le scade din impozitul pe profit, care-i problema… Acest lucru mă preocupă cel mai tare. Credeţi-mă că nu am venit într-o zi de duminică seara la Călineşti să vă spun poveşti sau să vă vorbesc despre prietenia mea cu Hillary Clinton. Acum când vorbim sunt lucruri mult mai importante pe care trebuie să le înţelegem şi că trebuie să-i obligăm pe ăştia care fac politică se le ducă la îndeplinire. Şi vă mai spun un lucru important. Cel puţin pe termen scurt a nu se spera şi a se crede în promisiuni care spun de măriri de pensii sau orice altceva. Nu vor mări nimic. Indiferent cine vine la putere nu va mări nimic. România este la limita maximă de deficit. Banii europeni îi dăm înapoi, iar aceşti bani se vor folosi pentru refugiaţi. Dăm înapoi miliarde de euro pentru că nu am ştiut să-i folosim. Ori din acest punct de vedere ne aşteaptă zile grele, foarte grele şi tocmai de aceea trebuie să fim foarte, foarte atenţi când mergem la vot. Când vreţi să vă decideţi să votaţi pe cineva lăsaţi televizorul. Nu are importanţă televizorul. Mergeţi la întâlniri cu ei şi atunci veţi înţelege cine spune adevărul şi cine minte”.

Comments

comments