Presa mondenă vuiește după apariția unui zvon privind un amantlâc între Valentina Pelinel, soția fostului parlamentar Cristian Boureanu și Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo.

Potrivit primatv.ro, Pelinel şi Borcea s-ar iubi de câţiva ani. Mai mult , atât fosta soţie a lui Cristi, cât şi actuala lui nevastă ştiau deja de ceva timp de această relaţie. Înainte să se căsătorească cu Alina, Borcea şi Pelinel ar fi fost împreună şapte luni, iar după nuntă s-ar fi despărțit. Fostul manechin are chiar şi o casă în Miami, chiar lângă locuinţa fostului acţionar de la Dinamo. Primul care a reacționat după cele apărute în presă a fost Cristi Boureanu, soțul fotomodelului. “Cei care au spus acest lucru sunt jegosi si mincinosi! E o stire jegoasa care s-a mai dat si nu am ce comenta. Valentina este plecata la New York, iar cand o sa ne despartim, dam un comunicat pe facebook. Asa cum am spus intotdeauna, inainte sa divortam, ca sa evitam situatii din acestea, cum am avut de doua ori pe an tot timpul, voi anunta!”, a declarat Boureanu pentru WOWbiz.ro. (sursa: www.b1.ro)

„Suntem de 9 ani împreună şi cine ne cunoaşte ştie că Valentina şi cu mine suntem lipiţi şi dacă se întâmpla aşa ceva nu mai eram împreună. Valentina este în America, pentru că are mai multe probleme de sănătate. Sunt amic cu Cristi şi nici nu se pune problema de aşa ceva. Nu este imposibil să ne despărţim, orice cuplu se poate despărţi la un moment dat. Dacă vom divorţa, vom anunţa pe Facebook. Nu există mizeriile despre care s-a vorbit. Dacă ar apărea cineva între noi, nu am mai putea fi împreună”, a mai declarat Cristian Boureanu pentru emisiunea „La Măruţă” de la ProTv.
 

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI