Creșele din Mioveni vor fi deschise pe timpul verii. Când și unde se depun cererile

În baza ordinului comun, elaborat de ministerul Educației și ministerul Sănătății, având în vedere solicitările venite din partea părinților, reprezentanții Primăriei Mioveni, de comun acord cu DSP Argeș și IȘJ Argeș, au decis deschiderea creșelor în orașul Mioveni, pe perioada verii, începând cu 1 iulie 2020.

În condiții speciale, reglementate de ordinul comun al ministerului Educației și ministerul Sănătății, beneficiarii vor fi primiți la creșele din oraș, în perioada IULIE – AUGUST 2020, doar în baza unei cereri, care se poate depune în perioada 18-22 iunie.

”PRIORITAR vor fi soluționate cererile privind beneficiarii ai căror părinți – ambii, sunt salariați și au domiciliul pe raza Orașului Mioveni, iar copilul a avut o prezență constantă pe parcursul anului 2019 – 2020”, transmite administrația locală din Mioveni.

Cererea de înscriere se poate descărca de pe www.emioveni.ro sau poate fi solicitată de la sediul Primăriei – punctul de pază și control de la intrarea în instituție.

Cererea completată în format electronic poate fi trimisă pe adresa de mail apl_mioveni@ag.e-adm.ro sau poate fi depusă la sediul Primăriei Mioveni, în perioada 18-22 iunie, inclusiv sambăta și duminica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here