Creșă de stat din Pitești face angajări! Nu se cere vechime

6,579 views

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de educator puericultor debutant (SSD) din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: absolvirea cu diplomă/adeverință a unor studii superioare de scurtă durată, în profilul postului, respectiv științe ale educației (pedagogie, psihopedagogie specială, pedagogia învățământului primar și preșcolar, pedagogie socială), psihologie (psihologie) și asistență socială, precum și absolvirea unui curs în domeniul psihopedagogie și metodic specific; vechime – nu se cere.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 28 noiembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă.
– 04 decembrie 2019, ora 10:00: proba interviu.
Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, cu sediul în bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372/030.420, interior 106.

Comments

comments