Cornel Ionică: “Eu fac demult bocancii în PSD… Dar partidul nu te poate ajuta într-o situaţie ca a mea”. La scurt timp după ce a fost demis din funcţia de primar, potrivit hotărârii ÎCCJ, primarul Piteştiului, Cornel Ionică a fost prezent în platoul emisiunii „Subiect de presă” realizată la „Antena 1” Piteşti de Cristina Munteanu şi Mihai Golescu.

Ce şanse mai are fostul edil-şef să revină la Primărie? Şi de ce s-a ajuns aici? Sunt doar câteva întrebări la care a fost invitat să răspundă în emisiunea având ca generic „Cornel Ionică, schimbarea care aduce schimbare?”…

„€Situaţia este întoarsă pe toate feţele de toată lumea. Dacă dumnealui aşa a considerat (prefectul de Argeş, Emilian Dragnea, n. r.)… Nici măcar nu avea prevăzut în lege un termen să emită un astfel de ordin. Mă aşteptam, totuşi, să emită ordinul de încetare a mandatului (n.r. – Cornel Ionică deja a contestat ordinul). Domnul prefect şi-a asumat decizia. La un moment dat, a spus public că nu va mai emite ordine de încetare a mandatelor primarilor, dar iată că nu e aşa. Eu fac demult bocancii în PSD, am ajutat multă lume, m-am implicat serios în activitatea de partid şi au fost rezultate care se văd. Dar partidul nu te poate ajuta într-o situaţie ca a mea”,  a punctat Ionică.

Comments

comments