Copreședintele PNL Pitești, consilierul Mihai Tudor, a trecut la Partidul pentru Argeș și Muscel!

Partidul pentru Argeș și Muscel anunță cooptarea în rândul membrilor săi a consilierului local Mihai Tudor.

Cel mai vocal consilier local de dreapta din cadrul CL Pitești a ales să se alăture Partidului pentru Argeș și Muscel condus de Mircea Andrei, considerând că PAM este singura formațiune politică din Argeș care face opoziție reală PSD-ului și nu simulată cum se întâmplă în cazul altor formațiuni politice. Mihai Tudor este unul dintre consilierii cu cea mai mare experiență în administrație, nu a fost implicat în niciun scandal de nicio natură și este cel mai vocal om de dreapta, dar mai ales printre puținii care de-a lungul anilor a făcut o opoziție constructivă în favoarea piteștenilor.

Declarație Mihai Tudor:
”Am observat în ultima perioada că mulţi membri importanţi din PNL mimează opoziţia faţă de PSD. Cred că Partidul pentru Argeş și Muscel va fi principala voce de opoziție la PSD în județul Argeș. A devenit o necesitate ca după 26 de ani de guvernare locală PSD să plece de la conducerea județului și a orașului Pitești. Cred că au avut timp mai mult decât suficient să își arate neputința. Îmi voi continua activitatea politică la fel de serios, însă de această dată în echipa care vrea, poate și face opoziție reală în Argeș”.

Declarație Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel:
”Salutăm înscrierea în echipa Partidului pentru Argeș și Muscel a domnului consilier Mihai Tudor. Ne cunoaștem deja de câțiva ani și am regăsit în acest om seriozitatea și dorința de a munci în folosul comunității, calități pe care și le-au pierdut prea mulți oameni din politică. Cred că vă pot confirma de acum că Mihai Tudor va fi fără îndoială președintele Partidului pentru Argeș și Muscel Pitești. Noi la PAM face opoziție și luăm atitudine pentru ca domnii care conduc acest județ de un sfert de secol să nu creadă cumva că pot face tot ce își doresc fără ca nimeni să îi taxeze. Politica Partidului pentru Argeș va fi una corectă și neplăcută pentru mulți politicieni care au căpușat bugetul acestui județ”.

Comunicat de presă – Partidul pentru Argeș și Muscel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here