Update! Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 65 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe Calea București din Pitești, din direcția Podul Viilor către Centru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi accidentat un minor de 3 ani.

În urma accidentului, copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-facial.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Știre inițială. Victima este un băiețel cu vârsta de aproximativ 3 ani jumătate, care acuza dureri la membrul superior. Acesta a fost transportat la spital de către echipajul SMURD TIM, pentru investigați medicale amănunțite.

Copil lovit de mașină pe Calea București, în Pitești. Din primele informații, copilul este conștient. La fața locului intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Comments

comments