Copiii ar putea primi voucherele de 100 de lei pentru vaccinarea cu schemă completă. Nu există limită de vârstă!

Copiii ar putea primi voucherele de 100 de lei pentru vaccinarea cu schemă completă. Nu există limită de vârstă! Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis astăzi, în cadrul conferinței de presă despre organizarea viitorului an școlar în context epidemic, că nu există condiție de vârstă pentru acordarea bonurilor de masă de 100 de lei persoanelor care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă.

Bonurile de masă pentru persoanele care vaccinează anti-Covid ar putea fi eliberate din luna septembrie, a anunțat ministrul Sănătății în urmă cu o săptămână.

„Probabil vor fi distribuite începând cu luna septembrie, nu știu exact data, dar sunt niște tehnicalități care trebuie îndeplinite. Cadrul legal, asigurarea resurselor bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea bonurilor de masă. Cred că până în septembrie vom reuși să le îndeplinim”, a precizat Ministrul Sănătății.

Bonurile ar urma să fie distribuite prin DSP, direct către centrele de vaccinare.

„Probabil le vom distribui prin Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) și le vom împărți apoi, împreună cu vaccinurile, către centrele de vaccinare și respectiv alte situații în care se vaccinează populația, cum ar fi medicii de familie”, a mai spus ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.