Cu câteva zile înainte de Crăciun, colindătorii au pornit să vestească Nașterea Domnului. Printre cei colindați sunt și salariații Administrației Bazinale de Apă Argeș –・Vedea, care an de an îi primesc cu emoție pe colindători, copii de la Centrul Hercules din Costești. Ei aduc urări de sănătate și prosperitate în noul an.

Cum sărbătoarea Crăciunului este marcată și de sosirea unui alt personaj mult așteptat, acesta nu putea lipsi de la eveniment. Moș Crăciun a venit să-i bucure pe copiii gospodarilor de ape, la finalul unui an încărcat. Cu toții au cântat colinde, au dansat și au spus poezii. Altfel, Moșul nu și-ar fi deschis sacul.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej perfect pentru a întări cultura organizațională la nielul Administrației Bazinale de Apă Argeș –・Vedea, instituție care îşi desfaşoară activitatea pe teritoriile a şase judeţe (Argeş, Dâmboviţa, Olt, Giurgiu, Teleorman, Ilfov) şi municipiul Bucureşti, prin tot atâtea Sisteme de Gospodărire a Apelor, acoperind bazinele hidrografice ale râurilor Argeş, Vedea, Călmăţui şi fluviul Dunărea.

Comments

comments