În Argeș, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 669 de  persoane si 44 societati comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au  legitimate 354 de persoaneprecum si 209 de autoturisme. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate  42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3 500 de lei.

Totodata, în urma acțiunilor de control efectuate de  jandarmi, au fost aplicate 2 amenzi contraventionale, in valoare de 1000 de lei,  și un avertisment unei persoane care nu a purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale. 

De asemenea, pompierii argeșeni au verificat  4  societăți comerciale și 94 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 3 au fost surprinse nerespectand masurile de protecție individuală în conformitate cu prevederile legale, fiind sanctionate cu avertisment.

Comments

comments