Controalele continuă în Argeș! Zeci de persoane sancționate pentru nepurtarea măștii de protecție. Instituția Prefectului Argeș informează că verificările la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 39 de societăți comerciale. Polițiștii argeșeni au legitimat 185 de persoane și au verificat 88 de autovehicule, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat trei amenzi în valoare de 1.500 lei și cinci avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise sau în mijloacele de transport.

Pompierii argeșeni au verificat 22 de societăți comerciale și 282 de persoane. Dintre acestea din urmă, 13 au fost surprinse nerespectând măsurile de protecție individuală, reprezentanții ISU aplicând amenzi în valoare de 1000 lei.

Comments

comments